Luksus designer paraplyer

Mørke skyer trækker hen over himlen over Himmerland golf & Spa Ressort. Det var ”Dyne Larsen”, der i sin tid svingede køllen og skød millioner ind i foretagendet. På trods af genvordigheder står banen der skam endnu, og der sker en del. Men den store økonomiske gevinst har det hidtil ikke været omend, det har betydet en del for Vesthimmerlands kommune.

Paraplyer alt i luksus paraplyer købes den billigt her i dag

F.eks. blev European Tour turneringen “Made in Denmark” arrangeret fra den 14 til den 17. august i 2014. Mange ressourcer blev sat ind i forbindelse med denne ”event” med et væld af luksus spillere, personale og frivillige medarbejdere. Mere end 80.000 tilskuere blev budt velkommen i Gatten i løbet af de 5 dage turneringen varede. Alle sejl var sat ind, og ingen mindre end kronprinsen deltog i Pro / Am turneringen. Tænk hvis de mørke skyer var meteorologisk begrundede og ikke økonomiske, tænk hvis himlens sluser havde åbnet sig. Tænk hvis det var endt som et veritabelt skybrud, hvor ”det regnede skomagerdrenge i læssevis” for ikke at sige i dagevis. Hvordan ville dette ikke have taget sig ud oven på Himmerland Golf & Spa Resorts økonomiske fortrædeligheder?

Facts om denne store luksus paraply

En strop på paraplyen med lås til lukning af paraplyen når den ikke er i brug.

Gratis levering til GLS pakkeshop.

Diameter hele 115 cm.

Længde når den er slået sammen er 87 cm

Vægt 542 gram.

Holdes lukket med en strop med knap lås.

Se paraplyen hos Paraplybutik.dk

Når ”det regner skomager med drenge” støder vi på noget helt andet end en fredelig golfturnering, der rammes af et kæmperegnskyl. Udtrykket henter sin oprindelse fra et tredobbelt mord, der blev begået i Læderstræde i København i det herrens år 1758. Det var en skomager ved navn Carl Jepsen – kendt som en meget barsk chef – der bestandigt tugtede sine lærlinge fysisk, hvis de begik selv den mindste fejl. En dag da en lærling lavede en større fejl, smed Carl Jepsen ham simpelthen ud af vinduet fra 2. sal. Det blev alligevel for meget for de andre læredrenge. Da de protesterede over den hårde behandling af deres kammerat, røg de minsandten også ud af vinduet. At det var virkeligt alvorligt fremgik af, at man kunne berette, at kun to af de fem lærlinge overlevede turen ned på de toppede brosten.

Paraplyer alt i luksus paraplyer gratis fragt til pakkeshop

Og så opstod udtrykket ”det regner med skomagerdrenge”. Mand og mand imellem hed det sig at “Det regner med skomagerdrenge i Læderstræde”. Senere forbandt man det med store ting, der faldt ned fra himlen. Så når, himlen åbnede sine sluser og, det øsregnede kom det til at hedde sig, at det regner med skomagerdrenge. Man glemte i forbifarten Læderstræde, men skulle man høre udtrykket nævnt på en luksus bane, har det at gøre med alle luksus entusiasters store skræk – tænk hvis det begynder ar øsregne og man gå og mangler paraplyer alt i luksus paraplyer fra Paraplybutik. Tænk hvis det havde regnet med skomagerdrenge under European Tour turneringen “Made in Denmark” på Himmerland Golf & Spa ressort i 2014?

Ja så ville der nok blive brug for paraplyer alt i luksus paraplyer i form at denne smukke og stilsikre luksus paraply – en virkelig god en. Og når vi taler om en virkelig god luksus paraply, skal det naturligvis være en luksus paraply i eksklusivt design. Den er mestendels fremstillet i fleksibel glasfiber og fås i farven sort.

Den indbyggede skinne i paraplyen sikrer en glat og gnidningsfri åbning og lukning. Det vindtætte system skaber den maksimale og fleksible ramme under stormfulde forhold pga. de fleksible skærmribber. Skaftet er fremstillet i robust glasfiber. Som en ekstra finish har paraplyen en overlappende ventilationskappe på skærmen. Paraplyer alt i luksus paraplyer finder du her, netop denne paraply er udstyreret med en Kappe der neutraliserer ekstra hårde tryk, når vinden bevæger sig mod stormstyrke. FONEWR nano overtrækket sikrer, at skærmen er vand- og smudsafvisende. Overtrækket på skærmen er fastgjort med en afsluttende strop, der garanterer den optimale fiksering, når paraplyen er lukket. Det rette håndtag fremstillet i ægte træ ekstra luksus og udstråler professionalisme og i det hele taget luksus spillerens mestring af sporten.

Paraplyer alt i luksus paraplyer. Stor luksus paraply finder du billigt her. Vi har paraplyer alt i luksus paraplyer fragt 0 kr til GLS pakkeshop. Køb en luksus paraply med diameter på 115 cm.