Oplevelser i bil i Danmark

Nogle gange har man bare ikke lyst til at forlade bilen. Derfor skal man ikke stoppes i at komme ud at se Danmark, og der er heldigvis masser af muligheder for at komme ud og få nogle oplevelser. Så om du er begrænset til ikke at kunne forlade bilen eller bare ikke er klar til at forlade de trygge rammer, så er det med at læse med her. Nogle af oplevelserne kan kræve, at du træder ud af bilen. Det skal vi dog nok nævne i den pågældende oplevelse, så det fremgår ganske tydeligt. Så læs med her eller se en af vores mange andre artikler, som vi har samlet om biler og oplevelser.

Givskud Zoo

Det er altid godt med en tur helt tæt på dyrene, og det kan man altså stadigvæk komme bag rattet i sin bil. Givskud Zoo skal nemlig opleves fra bilens beskyttede vægge, hvor man stadig kan komme helt tæt på og fodre dyrene. Her kan man se alt fra giraffer til geder, så der er noget til enhver smag. Man køber billet i en drive-in, hvor efter man stille og roligt kan trille gennem parkens store arealer. Det er en utroligt hyggelig tur, hvor man nemt kan bruge mange minder. Så det er bare at sætte sig bag rettet og trille mod Givskud ved Jelling i Jylland.

Egeskov slot

På Egeskov Slot kræver det, at man stiger ud ad bilen for at se haverne og selve slottet. Dog er den prægtige bygning et besøg værd uanset, om man er klar til at stige ud ad bilen eller ej. Det flotte og storslåede slot på Sydfyn fortjener et besøg. Det er lige meget, om man lige er på vej i en afstikker over Fyn eller ej, så bør man slå vejen forbi slottet. Det er storslået og tæt på naturen, og derfor er det bare et must-have. Historiens vingesus kan virkelig mærkes her. Når man er blevet træt af at se slottet, kan man tage hjem i sin massagestol og slappe af. Du kan læse mere om massagestole her.

Den danske natur

Selvom nogle synes, at biler og natur er uforeneligt, så kan bilen være med til at føre os tættere på naturen. Det er bare at sætte sig bare rattet og så sætte GPS’en på den nærmeste sø, skov eller strand. På den måde kan du hurtigt komme helt ud i naturen og få lidt frisk luft.