Har du styr på transporten til din ferie?

Er du nybegynder i at bestille rejser, og ikke helt har styr på, hvad man bør overveje ift. transport? Så er dette indlæg lige noget for dig. For vi beskriver her nogle af de dilemmaer og fordele, der er ved transporten. Derudover er der nogle ting der bare er godt at vide og gode råd, som vi giver videre til dig, der måske skal afsted uden den ”voksne”.

Transporten til din rejse

Når du kender din destination for din rejse, samt har nogle datoer for ind- og udtjekning, kan du tænke over transportmidlet derhen. De vigtigste overvejelser er om, der er for langt tid at kunne køre, eller om et fly skal være transporten. Mit råd vil være, at det helst ikke skal tage meget mere end 10 timer at kære derhen.

Hvis det virker, som en overskuelig tur for dig, bør du nok gøre det. Fly kan være mere kompliceret og være dyre i længden. Men hvis du ikke vurderer, at du skal bruge en bil under din rejse, kan et andet transportmiddel være sagen. Bussen eller toget. Disse går til mange destinationer, så du bør klart undersøge dette først. Det kan dog tage lidt længere tid end bil og fly. Hvis du vælger busturen, skal du være forberedt på, at det kan forsørge ømme muskler. Massage kan løsne dine ømme muskler, så du er klar til din ferie.

Transport under din ferie

Det kommer meget an på, hvor du har destination henne, men det kan altid betale sig at benytte offentligt transport fremfor taxa. I udlandet er taxaerne svære at regne med, og det gælder også deres priser. Hvis der er metro, undergrund, tog eller busser vil det være det klart foretrukket. Her bør du undersøge om det kan betale sig at købe en form for rejsekort til de dage, du skal bruge det i. Hvis du er afsted i en uge, vil det derfor være optimalt at købe et rejsekort til den offentlige transport for 7 dage, hvis det er muligt. Det kan gøre, at du sparer mange penge end, hvis du købte dag for dag eller gang for gang, du skulle benytte dig af transporten.

Det er afgørende

Hvis du er på en oplevelses tur, hvor du skal rundt omkring for at opleve kulturen og landet, er det afgørende, at du bruger et transportmiddel, som du er glad og tilfreds for. Det skal ikke være en irritation at skulle med transporten, for det kan ødelægge hele dagen. Hvis du føler dig tryggest i en taxa, er det transporten, du bør anvende. Og omvendt hvis du nyder hyggen og stemningen i metroen, bør du bruge denne. Der er ikke et fakta, der er rigtig, det hele handler om at bruge det, man nyder og er tryggest ved.